Иван Тодоров е един от собствениците на качествени жилища, които

...
Иван Тодоров е един от собствениците на качествени жилища, които
Коментари Харесай

И шефът на „ТАД Груп“ с апартамент от „Артекс“

Иван Тодоров е един от притежателите на качествени жилища, които компанията “Артекс” продава, демонстрира информация в листата, който преди време в пика на “Апартаментгейт” бе разпратен до медии, измежду които и в. “24 часа”. Освен Цветан Цветанов, брачната половинка на Лозан Панов, Цецка Цачева измежду новодомците са и Лили Иванова, Димитър Бербатов и други известни българи.

В строителната компания познават Тодоров не като притежател на “ТАД Груп”, а като индивида, наложил сандвичите “Събуей” в България. Семейството от Варна, което има едно дете, е закупило 250 квадрата и два гаража в комплекса “Стела Бояна” в София.

Строителната компания “Артекс Инженеринг”, чиято съществена активност е строителство и продажба на парцели, е учредила сдружението “СБ Бояна” през 2015 година евентуално по гледище на Иван Тодоров с капитал 445 600 лв.. Три седмици по-късно “Артекс” трансферира всички дялове от сдружението на Иван Тодоров и адресът му се мести от столичната улица “Неофит Рилски”, където е офисът, на строителните вложители в родния град на Иван Тодоров Варна. В това сдружение и тогава, и в този момент има единствено един актив - ателие в комплекса “Стела Бояна”, което най-вероятно е жилището, където и през днешния ден живее семейство Тодорови.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР