Иван Танчовски се присъедини към треньорския щаб на Янтра и

...
Иван Танчовски се присъедини към треньорския щаб на Янтра и
Коментари Харесай

Нов треньор в щаба на Вили Вуцов

Иван Танчовски се причисли към треньорския щаб на Янтра и ще бъде помощник на Вили Вуцов в започващия след седмица нов сезон във Втора професионална лига дружно с Николай Василев, Искрен Писаров и Петко Петков.

47-годишният Танчовски има богата футболна кариера минала през тимовете на Локомотив (Пловдив), ЦСКА, където тренира под управлението на Димитър Пенев и Георги Василев, Спартак (Варна), Ботев (Пловдив), Добруджа (Добрич), Берое (Стара Загора), Родопа (Смолян), Брестник, гръцките Ники Волу и Поликастро. Играл е в националните гарнитури за юноши и младежи. Насител на Купа България с ЦСКА през сезон 1996/97.

Треньорската му кариера стартира в Ботев (Пловдив) като помощник в първия тим. Работил е и в школата на пловдивчани. Два сезона е бил старши треньор на дублиращия отбор на „ канарчетата “ – Раковски. През миналия сезон стартира работа в Крумовград дружно с Велислав Вуцов, а след напускането му беше асистент в щаба на хърватина Неманя Миланович и даде своя принос за историческото влизане на тима в елита.

Междувременно стана ясно, че Янтра пуска в продажба от понеделник абонаментните карти за сезон 2023/24 във Втора професионална лига.
Абонаментната карта дава опция да посещавате всички домашен мачове на тима във Втора лига, както и в шампионата за купата на България.
Цените съгласно категорията са:
Сезонна карта (място в браншове Б, В, Г): 85 лева
VIP карта (достъп в бранш „ А “ и паркомясто): 329 лева
Всички деца под 7 годишна възраст влизат гратис на стадиона, наложително с компаньон.
Абонаментни карти може да си закупите от офиса на клуба, който се намира във фоайето на спортна зала „ Орловец “ на ул. „ Орловска “ 111, всеки работен ден от 9 до 18 часа.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР