Иван Сеферинов нападна президента Любомир Ганев заради парите от участието

...
Иван Сеферинов нападна президента Любомир Ганев заради парите от участието
Коментари Харесай

Скандал в българския волейбол

Иван Сеферинов атакува президента Любомир Ганев поради парите от присъединяване на волейболната Лига на нациите

Разрази се същински скандал в българския волейбол.

Президентът на " Славия " и член на Управителния съвет на Българската федерация Иван Сеферинов атакува президента Любомир Ганев поради парите от присъединяване на волейболната Лига на нациите. Сеферинов оповести, че напуща своя пост.

" Това е регламентът на интернационалната федерация по волейбол да бъдат разпределени парите. Най-вероятно има усложнения. Господин Ганев прави скандал, че щом са пари на федерацията, не са на състезателите. Е, по какъв начин да играят тези момчета и девойки в националните тимове, като цяло лято получават по 400 лева? Да тренираш, не си заслужава. Правят си, каквото желаят и не дават никакво пояснение. Доколкото знам залата е 120 лв. на час. ", разяснява Сеферинов, съобщи.

" Това, което споделя господин Сеферинов не е правилно. От Световната федерация ще бъдат изплатени пари в края на януари и чак тогава ще бъдат дадени на тима. Бюджетът на федерацията от министреството, който получаваме, е 2 милиона за подготовка. Нашият общ бюджет е над 6,5 милиона лв.. Всички други пари се стараем да ги намерим от сътрудници. Да, казахме, че няма състезателите да получават пари за загуба. Към момента зала " Христо Ботев " беше заета с мероприятие, което разреши за един месец да натрупаме доста повече пари и от тези, които федерацията завоюва, двата или трите подготвителни дни, които се постановяваха, си ги заплащаме обикновено ", отговори Ганев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР