Иван Rock1nG Стратиев е поредното голямо име в българския Counter-Strike,

...
Иван Rock1nG Стратиев е поредното голямо име в българския Counter-Strike,
Коментари Харесай

Иван Rock1nG Стратиев пред Sportal: Геймингът се развива в правилна посока! Искам трофей с BLUEJAYS

Иван " Rock1nG " Стратиев е следващото огромно име в българския Counter-Strike, което приказва пред Sportal.bg . Вчера опитният геймър подписа контракт с BLUEJAYS. Той разкри задачите пред отбора, като не пропусна да направи разбор на всичко най-интересно към родната гейминг сцена.

- Здравей, през вчерашния ден подписа контракт с BLUEJAYS. Как се стигна до прехвърлянето ти и удовлетворен ли си от него?

- Здравейте! Много съм благополучен, че толкоз скоро си открих нов тим. Просто познавах момчетата от отбора и незабавно, щом blocker и Patrick напуснаха отбора в посокa FATE Esports, започнаха диалози с numb и dream3r. Така се стигна и до прехвърлянето ми.

- Отборът е построен напълно от българи. Разкажи ни малко повече за организацията и за задачите, които са сложени пред вас?

- Организацията е немско/датска. Много съм удовлетворен от отношението на мениджърите. За в този момент задачата ни е оптимално доста публични мачове и с тях да се изкачваме в международната класация. Целта ни е трофей.

- За последно бе част oт отбора на SKADE, само че се стигна до изненадваща разлъка. Каква бе повода ти да си тръгнеш от отбора?

- Причината бяха слабите резултати и атмосферата в тима, която я нямаше. Просто трябваше да се направи смяна за положителното на всички.

- В последните седмици имаше доста проблеми, доста кавги в българския Counter-Strike. Какво е твоето мнение по тази тематика?

- Aз съм човек, който постоянно гледа единствено и само личния си тим и личните си проблеми. Излишните драми се въртят към няколко индивида.

- Имаш над 13 000 часа в играта. Кога тъкмо разбра, че искаш и имаш гения да станеш професионален геймър?

- Всичко се случи напълно инцидентно. Беше ми просто занимание и бях извикан за шампионат в София, проведен от Bpro Gaming. Тогава не завоювах шампионата, само че завоювах интереса на организацията. След това всичко е история.

- Кои са най-важните качества, които би трябвало да притежаваш, с цел да си на високо равнище в CS:GO?

- Психиката, работна нравственос, съгласие и темперамент. Това са най-важните качества, които са нужни, с цел да станеш професионален състезател.

- Koй е най-хубавият български състезател?

- Tук няма спор! Цветелин " CeRq " Димитров е №1. Той има най-хубавата механика в играта. Това прави огромната разлика.
 Българската емблема в гейминга извънредно пред Sportal.bg: Виждам се в Топ 5 в света! - Имаш доста мачове зад тила си, против кого ти е било най-трудно да играеш?

- Труден въпрос е това. Отборът, който мога да отлича, е Heroic, а състезател Aсгер " Farlig " Йенсен, който в този момент се показва доста мощно в GODSENT.

- Какво би трябвало да се случи, с цел да продължаваме да се развиваме в електронните спортове?

- Трябва доста непримиримост, предпочитание и хъс, с цел да бъдем №1 измежду играчите. Бъдеще има пред електронните спортове в България. Понякога липсва предпочитание, само че съм безапелационен, че сме на верния път.

- Какво ще пожелаеш на всички почитатели на електронните спортове в България?

- Пожелавам доста страсти и хубави моменти с всички родни играчи, които се раздават за триумфите в Esports за България.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР