Иван Рълев стана известен с участието си в Игри на

...
Иван Рълев стана известен с участието си в Игри на
Коментари Харесай

Иван Рълев се отказа от жените

Иван Рълев стана прочут с присъединяване си в „ Игри на волята ”, видя kliuki.ws. Там той съумя да грабне огромната премия от 100 хиляди лв., откакто се пребори с жестоката конкуренция в шоуто. Покрай присъединяване на Рълев в „ Игрите ”  се заприказва и за неговия персонален живот, който по всичко проличава, че не е доста сполучлив.

И до момента в който в професионален проект Иван се радва на триумфите си, то в персонален все удря на камък. Рълев не съумява да откри вярната жена, с която да сътвори семейство, и по тази причина за момента е спрял да търси и се е концентрирал върху кариерата си.

В последния епизод на „ Игри на волята ” видяхме към този момент някогашната другарка на зъботехника и той твърдеше, че доста я обича. Е, след края на шоуто, Рълев призна, че тя от дълго време е в предишното и е имал краткотрайни връзки с Денислава, която стана известна около присъединяване освен в „ Игри на волята ”, само че и още един куп риалити формати.

Денислава се прочу още и с това, че раздели поп фолк изпълнителката Джулия и брачна половинка й Кристиан Кирилов, за което тя твърди, че съжалява.

Стана ясно също, че връзката на Дени и Рълев не е потръгнала, тъй като и двамата са „ доста амбициозни ” и те към този момент са единствено другари. Неуспешните опити на спечелилия в „ Игри на волята ” да има връзка обаче напълно са го отчаяли и той призна, че за момента се е съсредоточил върху работата си и не си търси половинка.  

Пред Гала Рълев разкри, че сега „ гради основите на бизнеса си ” и дами не му трябват.

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР