Иван Рълев осъмна по-богат и удовлетворен. Дългоочакваният финал на “Игри

...
Иван Рълев осъмна по-богат и удовлетворен. Дългоочакваният финал на “Игри
Коментари Харесай

Рълев гушна 100-те бона в “Игри на волята”, издуха Елвиса на 3-то място

Иван Рълев осъмна по-богат и задоволен. Дългоочакваният край на “Игри на волята ” бе нощес, като България бе очевидец на тежки многокомпонентни борби. В противоречива борба за успеха блеснаха опциите на спечелилия и на съперниците му – Момчил Василев и Мартин Николов. Един от най-разпознаваемите играчи в предаването – Елвиса – остана трети и поради изключителното му его надали е изключително удовлетворен от загубата. Момчил се подреди на второ място, а зъботехникът предстоящо сграбчи първото.

Така Рълев в действителност блесна като огромния победител в “Игрите ”. За възможната му победа се носеха клюки, изключително откакто бързо се разбра, че е отворил дентална клиника. Сумата от 100 000 лв. на процедура е добър капитал, в случай че знаеш по какъв начин да вложиш парите си. Хилядарките към този момент публично са в джоба на играча, който се подреди измежду най-хубавите измежду участниците.

Конкуренцията в риалитито бе жестока и много мощен съперник бе точно Елвиса. До последно феновете сякаш бяха уверени, че точно той заслужава огромната премия. Появиха се и много съществени клюки за това, че Мартин сграбчва успеха. За злощастие, Иван Рълев е късметлията, който може да се похвали със 100 бона. Каква е в действителност ориста на хилядарките, може би самият той публично ще разкрие.

Автор: lupa.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР