Иван Рълев е големият победител в Игри на волята“ сезон

...
Иван Рълев е големият победител в Игри на волята“ сезон
Коментари Харесай

Иван Рълев е големият победител в „Игри на волята“ 5

Иван Рълев е огромният победител в „ Игри на волята “ сезон 5. Той реализира последната си победа на арената, надделявайки най-големия си съперник Момчил и изненадата на сезона Мартин в една от най-зрелищните и запаметяващи се борби в историята на сезона. Въпреки минималната разлика сред Рълев и Момчил, последният оживял от племето на Гладиаторите сграбчи премията от 100 000 лв..
Прочетете още
Тримата бяха последните оживели играчи, а по-рано довечера на полуфинала отпаднаха пловдивчанинът Благомир Мастагарков и Красимир Дунев.

" Направих немислимото. Никой не вярваше, че ще печеля първоначално ", показа Рълев минути след огромната победа, която посвети на татко си. " Бях подценяван, бях в ъгъла, само че душeвността ми е толкоз здрава, че просто няма какво да ме бутне. Чаках си моментите и като феникс възкръснах ", съобщи след успеха си последният от племето на гладиаторите.

Иван Рълев е на 25 години, роден е в Симитли. По специалност е зъботехник. Тренирал е лека атлетика в продължение на 5 години и е притежател на доста оценки. Има две вицерепубликански трофеи по планинско вървене. Тренирал е национални танци 14 години.

Припомняме, че при започване на шоуто Иван Рълев влезе във формата със своя брат Николай Рълев, с който още през цялото време бяха разграничени. По-късно Николай напусна предаването по медицински аргументи, а Иван Рълев стана част от племето на Гладиаторите.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР