Иван Портних в социалната мрежа.След като в продължение на седмица

...
Иван Портних в социалната мрежа.След като в продължение на седмица
Коментари Харесай

Кметът: Има нов случай на коронавирус във Варна! Болно е момиче, завърнало се от Лондон

 Иван Портних в обществената мрежа.

" След като в продължение на седмица във Варна нямаше нов случай на инфектиран с ковид, нощес стана ясно, че от 41 проби от през вчерашния ден една е позитивна - на младо момиче, което преди две седмици е пристигнало от Лондон. Симптомите на болестта се появяват късно, по тази причина е доста значимо спазването на карантина.

Напомням, че от през вчерашния ден със заповед на Главна дирекция " Гражданска въздухоплавателна администрация " (ГВА) полетите сред България и Англия са прекратени до второ разпореждане. Варна също е част от тази възбрана и полетите до Лондон 3 пъти седмично са спрени! Има време за пътешестване, има време за полети. Днес е време за избавяне на живота и здравето на хората

400 шлема и още толкоз защитни дрехи предоставихме на Районната гилдия на Български зъболекарски съюз - Варна. Защитните средства ще бъдат разпределени сред лекари по дентална медицина, които работят по незабавни случаи.

25 колички за хора с увреждания получихме от Община Пловдив, които са част от огромно подаяние от авиоремонтния цех за хеликоптери и самолети " Авионамс “ АД. Благодаря, Пловдив, благодаря сърдечно на кмета Здравко Димитров! Ще предоставим количките за хора с увреждания на здравни заведения и обществени центрове във Варна.

650 души, които употребяват публичната столова, получиха козунак и плодови млека от донори.

Заедно ще се оправим!

Бъдете здрави! ", написа кметът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР