Иван Портних припомни на онези варненци, които са решили да

...
Иван Портних припомни на онези варненци, които са решили да
Коментари Харесай

Иван Портних: Ако съчетавате изолацията с ремонт у дома, спазвайте правилата за шум и изхвърляне на отпадъците!

 Иван Портних напомни на тези варненци, които са решили да употребяват изолацията и изключителното състояние за осъществяване на пролетните поправки вкъщи, да съблюдават разпоредбите за звук и изхвърлянето на отпадъците, научи Varna24.bg .

Ето какво предложи градоначалника в обществената мрежа:

" Тъй като доста хора съчетават карантината с пролетните поправки у дома, подсещам, че би трябвало да се съблюдават разпоредбите за звук и за изхвърляне на боклуци. Фирмите не престават да прибират едрогабаритни боклуци до 1 м3 два пъти седмично, като до контейнерите могат да бъдат оставяни шкафове, дивани, столове, матраци, маси, мокети, килими, порти.

При по-голямо количество е належащо да се потърси лицензирана компания за превозване до депото в с. Въглен.

Не е позволено слагането до кофите за боклук на излязло от приложимост електрическо и електронно съоръжение (печки, климатици, хладилници и др.). То може да бъде предадено безплатно на оползотворяваща организация, с която Община Варна има подписан контракт, посредством подаване на поръчка на тел. 080014100.

След включване в графика отпадъкът ще бъде взет от вкъщи на жителите.

Повече информация тук: https://www.varna.bg/bg/452

Категорично е неразрешено да се изхвърлят строителни боклуци до контейнерите – този тип боклук наложително би трябвало да се съобщи на лицензирана компания! ", написа кметът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР