Иван Портних кандидат за кмет на Варна от ПП ГЕРБ:Кампанията

...
Иван Портних кандидат за кмет на Варна от ПП ГЕРБ:Кампанията
Коментари Харесай

Иван Портних кандидат за кмет от ПП ГЕРБ: Коцев се оплете в лъжите си. С хората от Варна сме от един отбор. Не сме ТИМ!

Иван Портних претендент за кмет на Варна от Политическа партия ГЕРБ:

Кампанията завършва, само че лъжите на Благомир Коцев за Варна не престават. 30 дни акция - 30 дни опашати неистини. Днес към този момент по какъв начин възторжено изяснява, че социолозите го нареждали на балотаж с мен! И ние имаме социология и тя не е такава.

Друга негова неистина е, че Варна се ръководи от стопански кръгове! Ако беше по този начин, нямаше ТИМ и Презастроителите да се обединят с Благомир Коцев и Промяната против мен.

В момента се договарят от една страна корпоративни гласове за него, с цел да бъде избутан до втори тур. Спрях им далавери, по тази причина са гневни и желаят властта! Подал съм сигнали в прокуратурата - както против някогашния основен проектант Виктор Бузев, по този начин и против няколко видни презастроители.

Наглостта им стигна до там, че да повдигнат за кандидат-кмет Христо Димитров, който от 2007 година сякаш строи стадион „ Варна “! Стадион няма, само че пък в близост терените в близост са презастроени с кооперации.

Сигурен съм, че истината за тези „ баш майстори “ ще стане ясна напълно скоро!

Кръгът Хоризонт и ТИМ желаят Варна!

Трета неистина е, че Коцев бил влезнал в конфликт с ТИМ, тъй като се опитал да спре колите по Алея Първа. Тук бих номинирал и тимаджии, и Коцев със званието " заслужил актьор ". Този цирк бе изигран единствено с цел да се сътвори храбър ореол на безличния Благомир Коцев. От ТИМ добродушно одобриха прекъсването на колите по Алеята, даже не апелираха предварителното осъществяване на заповедта, евентуално против великодушни обещания от Лорер и компания.

Най-циничната неистина е, че Благомир Коцев бил за прекъсването на колите в Морската. Това е вицът на тази акция! Няма такава безочливост!

Истината е, че Коцев 10 години нападна всяка моя заповед за прекъсване на колите в парка, на всички правосъдни инстанции. Ако не вярвате, попитайте Стела Николова! Аз в действителност не разбирам по какъв начин може да изградиш цялата си акция върху фалшив и неистини?!

Затова на 29 октомври желая заем на доверие, тъй като с хората от Варна сме от един тим. Не сме ТИМ! Нека сложим дружно завършек на лъжите за нашия град!

Само висок резултат в моя изгода и победа на първи тур може да обезпечи нужната самостоятелност и легитимност на локалната власт, с цел да се преборим дружно с всичко и всички,  които ни обричат на безвремие.

Вашият глас е моята мощ да работя и да нося отговорност пред Вас!
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР