Иван Попйорданов - бащата на трагично споминалия се артист Чочо

...
Иван Попйорданов - бащата на трагично споминалия се артист Чочо
Коментари Харесай

Блага вест: Бащата на Чочо Попйорданов ще има дете за Коледа, 42 години по-младата Диана прие неговата фамилия!

Иван Попйорданов - бащата на трагично споминалия се актьор Чочо Попйорданов, се ожени. Съпругата му Диана Андреева в този момент прибавя към своята фамилия и неговата, разграничени от тире. Шефката на Обсерваторията по стопанска система на културата към този момент се подписва в обществените мрежи като Диана Андреева - Попйорданова. Сватбено празненство обаче не е имало, споделят артисти, написа " Телеграф ". Иван Попйорданов е на 79 години. Според хора от артсредите у нас Диана, която е с 42 години по-млада, е бременна от него и детето се чака към края на годината. Така Иван Попйорданов, който е някогашен началник на малкия екран, театрите и в този момент е в киното, ще има второ дете 53 години, след първото - Чочо е роден през 1964 година.

Според слуховете в родните артсреди Диана и Иван са подписали през лятото и са подхванали няколко месеца странствуване из естествени и исторически забележителности у нас и чужбина. В артгилдията се разправя, че самата Диана желала да роди детето си в странство, само че наложително в страна от Европейския съюз. Двамата единствено споделили, че щели да избират сред Италия, Франция и Белгия, само че по този начин и не прецизирали къде тъкмо. Други допускат, че е допустимо двамата да се майтапят.

Факт е обаче, че девойката попада в Брюксел по време на атентата на централата гара там и тогава двамата приказваха за прекарванията си по националните малките екрани. Така че може да се одобри заканата за раждане в чужбина и да е изцяло евентуална.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР