Иван нищо не ми е казал за случилото. На сутринта

...
Иван нищо не ми е казал за случилото. На сутринта
Коментари Харесай

Драмата е пълна. Жоро Плъха застрелян с пистолета на неговия съучастник

Иван нищо не ми е споделил за случилото. На сутринта ми се обади и съобщи, че отива на работа. По-късно видях служителите на реда. Това съобщи пред Нова телевизия Жулиета Димитрова, брачна половинка на обвинявания в ликвидиране доктор Иван Димитров. Припомняме, че лекарят беше арестуван за убийството на рецидивиста Жоро Плъха, съобщи " Пик ".

" Бяхме се разбрали да се чуем по-късно денем, потърсих го, само че не ми подвигна. И от органите на реда разбрах, че е отведен на разпит ", добави тя.

" Миналата година влизаха в къщата ни. Имало е и други опити. До този миг няма арестувани ", разяснява още Жулиета Димитрова.

" Голямата ми щерка има на следващия ден рожден ден. Става на 6-годинки. Надявам се подаръкът й да е татко й. Малката е на 2 годинки и половина. Нищо не знаят за случая, огромната задава въпроси, само че се пробвам да й обясня, че татко й има доста работа и е отпътувал командировка ", разплака се неутешимо брачната половинка на обвинявания в ликвидиране доктор Иван Димитров.

" Аз не знам брачният партньор ми да има оръжие ", добави тя.

" Никога не съм виждал въпросния Жоро Плъха. Идвали са хора да работят у нас, само че него не съм го виждал в никакъв случай ", сподели още Жулиета и заключи: " Благодарна съм, че хората ни поддържат.`
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР