Иван Михалев и Елина Цанкова са авторите на книгата 101

...
Иван Михалев и Елина Цанкова са авторите на книгата 101
Коментари Харесай

Сто и една отбивки за напреднали


Иван Михалев и Елина Цанкова са създателите на книгата " 101 отбивки за напреднали ", която е част от поредицата книги за пътувания в България.

Идеята ни беше да вдигнем равнището и да накараме хората да излязат от отъпканите пътеки, тъй като най-интересните места постоянно са настрана от автомагистралата, настрана от пътеките. Това разясни в изявление за предаването " Нещо повече " на стратегия " Хоризонт " Иван Михалев:

Интересните неща са скрити и са на труднодостъпни места, само че си заслужава човек да направи едно изпитание, с цел да ги види. Това е книга, която надгражда всички останали планове. Искаме хората да излязат от зоната си на комфорт и да видят това, което е по-труднодостъпно, тъй като то е по-красиво.

Това е и книга за хората, които ни наблюдават и са с нас през цялото това време, сподели Елина Цанкова:

Много от хората ни изпращаха фотоси на забавни места, които да забележим, споделяха ни. Благодарим им, тъй като без тях нито една от нашите книги нямаше да е допустима. Винаги са ни стимулирали и подтикнали да продължаваме напред. За нас това е последна книга на този стадий в този тип, в който я вършим.
Цялото изявление с Иван Михалев и Елина Цанкова можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР