Иван Маринов – магистър в Технически университет - София получи

...
Иван Маринов – магистър в Технически университет - София получи
Коментари Харесай

Националният студентски дом отличи bTV Media Group и Гласът на България за принос в кампанията за възстановяване на опожарените сцени на дома

Иван Маринов – магистър в " Технически университет - София " получи наградата " Студент на годината " в 13-ите годишни награди, връчени на 16 декември. Церемонията се състоя във възкръсналия от пепелта „ Национален студентски дом “, който бе опожарен през 2001 година и възобновен с помощта на доста студенти, доброволци и bTV Media Group.

bTV Media Group подари приходите си от есемес гласуването по време на живите концерти на финала на 6 сезон на „ Гласът на България “ в поддръжка на акцията за възобновяване на опожарените подиуми на „ Националния студентски дом ”. Историята на дома описа водещият и кореспондент Денислав Борисов в своята поредност, излъчена в bTV Новините и bTV Репортерите. В рамките на самодейността в интерес на една от най-знаковите здания за младежите в България са снимани и специфични видеоклипове със съдействието на радио N-JOY. Инициативата е част от задачата на bTV Media Group да поддържа обществено виновни планове, свързани с надарени младежи, както и със съхраняването на културното ни завещание.

На церемонията участва и водещият на bTV Новините Денислав Борисов, кой е създател на редица репортажи и филми, отдадени на изоставените здания – монументи на културата. Той връчи премията в категория „ Социални науки “ и одобри от името на bTV Media Group специфична „ Грамота за извънреден принос при осъществяване на акцията за възобновяване на зарите на Национален студентски дом “.

„ Сега, година и половина по-късно, виждаме една напълно изменена зала. Благодарение на напъните на доста доброволци, които бяха гледали репортажите тогава, с помощта на всички студенти, които желаеха това място да се обнови, да се ремонтира, с помощта на напъните на bTV “, сподели Денислав Борисов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР