Иван Лебедев, медицински директор на психо-неврологичния отдел на старческия дом

...
Иван Лебедев, медицински директор на психо-неврологичния отдел на старческия дом
Коментари Харесай

Здравен работник живее с вълк в апартамента си. Ето защо

Иван Лебедев, медицински шеф на психо-неврологичния отдел на старческия дом в Русия живее с двете си кучета териери и едно същинско вълче в едностаен апартамент. Той се е преместил преди шест месеца от Астрахан във Волгоград (град в Южна Русия).

Според Лебедев вълкът се оказал доста по-умен от кучетата, той можел да отвори прозорците, да включи светлините, предава РиаНовости.

Иван се сдобил с лъвчето откакто един ден в остарелия му град Астрахан фермер му се обадил да го попита дали не желае две лъвчета, защото майка им ги изоставила. Лебедов имал два немски ловуващи териери, с които се занимавал професионално ". 



Той незабавно споделил, че ще отиде да ги вземе, само че когато отишъл се оказало, че едното към този момент е дадно на съседка, само че по-късно е убито, тъй като крадяло и убивало овце, гъски и пилета. 

" Радвам се, че това най-малко съумях да го спася ", споделя той. 
 

Малкото вълче не се страхувало от хора, което било необичайност. След като приели щерка му да учи в университет във Волгоград и той се преместил там с двете си кучето и едното си вълче, което е имунизирано и записано в локалната ветеринарна станция. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР