Иван Ласкин закусва с коняк с Втора градска болница, където

...
Иван Ласкин закусва с коняк с Втора градска болница, където
Коментари Харесай

Приятел на Иван Ласкин избухна: Кой тъпак му носи коняк за закуска в болницата?

Иван Ласкин закусва с коняк с Втора градска болница, където продължава да се лекува след тежката диагноза цироза, която го събори неприятно в средата на септември, научи HotArena.

Приятел на артиста, минал през отделението на рандеву, нервно показа пред „ Уикенд “, че макар страшната болест още веднъж пипа стъклото без никакви терзания за бъдещето си.

„ Отидохме няколко индивида да го забележим, откакто дълго време беше в интензивното, където нямаше свиждания. Неприятно се изненадахме, когато се оказа, че Иван си има на разположение „ патронче “ коняк , от което с треперещи ръце си отпива без терзание от лекарите или личния състав “, ядоса се очевидецът на немислимото безрасъдство на актьора.

По думите на очевидеца по този начин и не излиза наяве кой е виновникът алкохолът да стига до Ласкин, който единствено преди седмици беше на крачка от най-лошото.

„ Не може да има толкоз тъпи хора, по какъв начин ще носиш алкохол на човек, който много хора отписаха от света на живите? Съмнявам се, че може да е Александра Сърчаджиева знае за простотията, другояче нищо чудно да изиска от лекарите да забранят всевъзможни свиждания с нейния обичан “.     
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР