Иван Ласкин е във война с бившия си колега Васил

...
Иван Ласкин е във война с бившия си колега Васил
Коментари Харесай

Иван Ласкин Във Война С Капитан Петко Войвода

Иван Ласкин е във война с някогашния си сътрудник Васил Михайлов, с който години наред деляха една сцена в Театър „ Българска войска. Причината за раздора е мнението на Петко Войвода за половинката на по-младия му сътрудник – Алекс Сърчаджиева.

„ Сашка не е никаква артистка! Ако не беше майка й Пепа Николова, нищо нямаше да стане от нея, на никое място нямаше да я вземат на работа ”. Това е мнението на Васил Михайлов за водещата на „ ВИП Брадър ”. Той не си пестял негативите във връзка с чаровната актриса и думите му стигнали до ушите на нейния обичан. Както е известно, Ласкин е с много грубовати обноски, мъчно се наскърбява и най-често счита другите за прекомерно ниска топка, с цел да им се връзва. Ахилесовата му пета обаче е неговата половинка Александра. Една неприятна дума за нея е задоволителна, с цел да намрази до гроб индивида, който я е споделил.

Именно това станало и с Васил Михайлов. В момента двамата някогашни сътрудници не можели да се гледат. Ласкин не се тормозил да споделя непосредствено в очите на Патко Войвода, че му е извънредно време да слезе от сцената, че към този момент няма място в театъра и че би трябвало да пусне кокала, с цел да го вземе някой по-млад и сръчен от него, написа „ Уикенд “. От своя страна доайенът на театъра не се отказвал от думите си за Сърчаджиева и твърдо поддържал тезата, че не той, а тя би трябвало да слезе от сцената, тъй като няма качества да бъде на нея. „ Да си седи в предаването, там й е мястото, да се лигави за пари ”, считал Михайлов.

Говори се, че Петко Войвода бил една от аргументите Алекс Сърчаджиева да напусне преди няколко години Военния спектакъл, където играеха и двамата с Ласкин. Него го уволниха поради отсъствие на работа и редовно пиене, тя пък си потегли по лично предпочитание. Според осведомени, младата актриса е търпяла доста обиди за професионалните си изяви от доайена на театъра. Напуснала, тъй като поради неговото въздействие постоянно се разминавала с функциите, които желала да изиграе.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР