Иван Кръстев е член на БСП, но не е информирал

...
Иван Кръстев е член на БСП, но не е информирал
Коментари Харесай

Нинова: Иван Кръстев е член на БСП, но не ни е казал, че е в проектокабинета на ПП

Иван Кръстев е член на Българска социалистическа партия, само че не е уведомил партията си, че ще бъде част от проектокабинета на „ Продължаваме промяната – Демократична България “. Това разгласи в Народното събрание лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Продължаваме промяната “ са присъединили в техния проектокабинет член на Българска социалистическа партия и от през вчерашния ден се внушава, че това надали не е в съгласие с нас. За Иван Кръстев приказвам – министър на труда и обществената политика в техния план. От в този момент да е ясно, с цел да пресечем всичко, което чакам да се развие и то към този момент се развива в коридорите, нито ни е уведомил, нито сме се съгласявали, нито сме обсъждали. Това е воля на Политическа партия и не намесвайте Българска социалистическа партия в това. Не им е за първи път апропо да рейдърстват други партии, други стратегии и т.н “, сподели Нинова в декларация от параламентарната естрада.

Вчера водачите на ПП-ДБ оповестиха кабинета, който ще предложат при втория мандат. Сред тях бе и социалистът Иван Кръстев.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР