Иван Костов винаги съм го харесвал повече от мен като

...
Иван Костов винаги съм го харесвал повече от мен като
Коментари Харесай

Борисов: Иван Костов винаги съм го харесвал повече от мен като премиер

" Иван Костов постоянно съм го харесвал повече от мен като министър председател. Той приказва доста хубаво и не изрича нещата по този начин, както аз. Той сподели за новата партия („ Продължаваме промяната “-бел, ред), че приказват лъжи. Аз споделям, че лъжат ".

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Повод за думите му е изявлението на някогашния министър председател Иван Костов пред бТВ.

" От " Продължаваме промяната " би трябвало да виждат, че са изгубили доверието на останалите политически партии. Една от аргументите е това, че си служат с лъжи – да вземем за пример, че Кирил Петков не е бил двоен жител, лъжа са и изказванията на Асен Василев, който до момента в който беше министър на финансите споделяше, че АПИ е направила колосални нарушавания, а съгласно държавния финансов надзор организацията не е нарушила нищо. Неистина е, че водят договаряния с " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме! " за предизборно съглашение, което даже беше опровергано ", сподели по-рано тази седмица Костов.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР