Иван Костов е възможно отново да даде ръката на по-малката

...
Иван Костов е възможно отново да даде ръката на по-малката
Коментари Харесай

Костов посреща нов зет

Иван Костов е допустимо още веднъж да даде ръката на по-малката си щерка, само че на чужденец. Мина Костова, която живее и работи във Финландия, показа в обществените мрежи, че е омаяна от чара на скандинавец, който работи като готвач. Щерката на Командира сияе в компанията на тайнствения господин, откакто претърпя две тежки раздели.

Макар да се прибира рядко в България, досега тя постоянно е запознавала родителите си Иван и Елена със своите половинки, нищо, че и двата ѝ брака претърпяха цялостен провал. През 2019 година тя се раздели с втория си мъж, с който минаха под венчилото единствено две години преди този момент.

Двамата с по-младия от нея Асен изглеждаха щастливи, обикаляха света дружно и той приемаше нейните деца като свои. След непредвидения поврат в връзките им Мина заличи фотосите от сватбата им, които красяха профилите ѝ в обществените мрежи, и още веднъж заживя сама. Това е втори бракоразвод за наследничката на някогашния министър председател, която се раздели в съда с първия си мъж Георги още през 2010 година, след повече от 10 години фамилно общуване. Бракът на икономистката с младоженец №2, с който бяха свили любовно гнездо в малко и китно градче във Финландия, завърши надалеч по-бързо, освен това без двамата да се решат да имат свои общи наследници.

От първия си мъж Георги Христов обаче Мина е майка на двама синове, които също живеят с нея в чужбина. Преди време се заприказва, че шурей №1 на някогашния министър председател е сменил амплоато на огромен предприемач и е станал чистач. Оказа се, че той не въртял персонално парцала, а е основал компания за професионално разчистване.
Голямата щерка на Костов пък неотдавна се върна в България след дългогодишно престояване в Италия дружно с мъжа си Алесандро и детето им. Те живеят в палата на някогашния министър-председател в „ Драгалевци “, а Яна върти собствен личен бизнес.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР