Иван Колев е пред нов треньорски ангажимент в Азия, където

...
Иван Колев е пред нов треньорски ангажимент в Азия, където
Коментари Харесай

Иван Колев застава начело на шампиона на Малдивите

Иван Колев е пред нов треньорски ангажимент в Азия, където българинът е задоволително добре познато име. Очаква се в близко време 65-годишният експерт да поеме първенеца на Малдивите Мазия, осведоми " 24 часа ".

Ръководството на клуба се е спряло на Колев за правоприемник на сърбина Миодраг Йешич. Бившият ментор на Славия, ЦСКА и Литекс умря на 8 декември предходната година, като гибелта го завари отпред на саудитския Ал-Шоала.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Колев има богат опит в Индонезия и Мианмар. В първата страна той идва за първи път 1999 година, поемайки Персиджа.

Българинът води 2 пъти националния тим на тази страна, а на клубно равнище в нея е отпред още на Митра Кукар, Персипура, Сривиджая, ПС ТНИ и отново на Персиджа.

При първия си престой отпред на Индонезия извежда страната до дебютна победа за купата на Азия и до сребърни медали в шампионата на Югоизточна Азия.

Колев е отпред още на държавния отбор на Мианмар, а с Янгон Юнайтед завоюва 2 пъти купата на страната и го води в групите на азиатския вид на Лига Европа, стигайки и до 1/8-финал.

Още когато страната се назовава Бирма Колев я класира на 4-о място на шампионата на Югоизточна Азия и е посрещнат с боен церемониал.

През 2008 и 2009 година Колев е селекционер на младежкия народен тим на България.У нас за последно бе треньор на Локо (София), а преди този момент на Верея, Локо (Горна Оряховица) и Славия.

През 2001 година Колев влезе в историята на столичните железничари, връщайки ги в елита след пауза от 6 години. В интервала 2013 - 2014 година работи като основен методист в школата на Левски.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР