Иван Киров е водачът на листата за кандидати за народни

...
Иван Киров е водачът на листата за кандидати за народни
Коментари Харесай

Граждански активист води листата за депутати на ПП МИР в Бургас*

Иван Киров е лидерът на листата за претенденти за народни представители за област Бургас за идните парламентарни избори. Той е изтъкнат деятел в региона против политическото статукво, който нееднократно е изказвал обществено мнението си и е защитавал публичния интерес по време на разнообразни митинги. Водил е значително борби за отбрана на интереса на жителите на град Бургас и региона, измежду които са опита за премахването на " Синя зона " за Бургас, митингите против монополите в региона, които доведоха до законодателни промени и понижаване на сметктие за електрическа енергия.
" От десетилетия се боря с публичните неправди. Искам с моята активност в идващото Народно заседание да покажа, че град Бургас и област Бургас не са разменна монета, а са житейска идея, метод на живот, обичаи и просвета. Моите цели са понижаване на безработицата посредством привличане на вложения, възстановяване на пътната инфраструктура, опазване целостта на парк „ Странджа " и „ Росенец ", спирате на строителството в 500-метровата брегова зона посока от морето във вътрешността към брега ", съобщи Иван Киров.
Той посочи и че ще се бори за унищожаване на подправената история от учебниците в главните и междинните учебни заведения, като през последните години на ГЕРБ не са малко случаите на отпаднали от проучване български създатели. Той упорства и за въвеждане на облекчена наложителна военна работа за период до 6 месеца, контролиране на земеделските и животновъдни действия, субсидиране на дремни и междинни животновъди и земеделци, както и възстановяване качеството на опазването на здравето, контролиране и облекчение на туристическите действия.
" Ще се боря за повишение екологичните стандарти на промишлените производители, понижаване налози и таксите на МПС, смяна на „ Закона за локалното самоуправление и локалната администрация “, тъй че да бъде използван в необятен диапазон, както и за смяна на изборния закон ", добави още Иван Киров.
Своята обществена активност за отбрана на публичния интерес Иван Киров стартира още през 1992 година, когато стартира работа в пристанището в Бургас. Тогава постъпва на работа към транспортната федерация към профсъюз " Подкрепа ", след което се издига до ръководител на синдикална конструкция „ Докери и механизатори, като интензивно пази правата, условия на труд и достойното възнаграждение на труда на тази категория служащи.
През 1997 година се включва интензивно във февруарските митинги против държавното управление на Жан Виденов и възходящата инфлация, като отстоява правата за заслужен живот на барикадите, построени на изхода на град Бургас в посока София.
От 2011г. до 2013г. Иван Киров интензивно се включва в битката против монополите, като се стига до унищожаване на крепостните контракти с мобилните оператори. През 2013 година става един от водачите на митингите в Бургас против ръководството на ГЕРБ и взе участие интензивно в антиправителствените митинги.
 Симеон Славчев: Политическа партия МИР постанова нови лица и нов морал в политиката * Симеон Славчев: Политическа партия МИР постанова нови лица и нов морал в политиката*
Политическата партия МИР постанова нов морал и новите лица в политиката. Това съобщи ръководителят на партията Симеон Славчев по време на д...
През този интервал Иван Киров показва общественото си противоречие и с активността на кмета на град Бургас по въвеждането на по този начин наречената „ Синя зона „ Критиките ми към ръководещите на локално и национално равнище са непрекъснати. Вижданията ми към нередности, протичащи се на територията на град и област Бургас са изразявани постоянно обществено, което ме е въвличало нееднократно в разногласия. Спечелил съм си името на въстаник против огромна част от нередностите, извършавани от общински и държавни структури на територията на област Бургас ", съобщи Иван Киров.
Той работи като уредник на търговия с недвижими парцели,строителни поправки, коли и авточасти. Бил е и уредник на транспортна логистика на задгранични туристи за област Бургас, бил е уредник на строителни поправки. Занимавал се е и с консултантска активност за стратегическо ръководство на компании, маркетинг на разнообразни сдружения.
Завършил е Професионалната гимназия по превоз в Бургас, а по-късно Маркетинг в Бургаския свободен университет.
*Публикацията е според контракт за осведомително обслужване за предизборна акция за Парламентарни избори 2021
Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР