Иван Иванов, по прякор Руснака, от ж.к. Меден рудник е

...
Иван Иванов, по прякор Руснака, от ж.к. Меден рудник е
Коментари Харесай

Шокираща развръзка: Полуголият труп в Бургас е на млад танцьор! Причина за смъртта е ...

Иван Иванов, по прякор Руснака, от ж.к. „ Меден рудник ” е умрелият в центъра на Бургас 27-годишен юноша, съобщи " Флагман ". Както БЛИЦ заяви, младият мъж издъхна на тротоар в жк " Възраждане " предходната неделя. Иван се свлякъл на земята пред очите на инцидентни минувачи поради здравословни проблеми. Близки го разказват като извънредно лъчезарно и усмихнато момче. Занимавал се с брейк танци и бил един от най-хубавите в града. Преди към 2 години обаче нещо радикално се трансформира в държанието му, описват околните му. Той стартира фрапантно да губи тегло. Всичко, което прави, стартира да му се коства безсмислено. Негови близки, обезпокоени от държанието му, се пробват да го измъкнат от депресията, само че безрезултатно.

Тогава той изцяло изчезва от радара им. Иван стартира да страни от приятелите и родителите си. Спира да посещава тренировките по брейк и се отдава на разнообразни други занимания. За да нямат никаква връзка с него, даже си е изтрил профила във фейсбук. Според осведомени той постоянно употребявал легалните чайове за пушене, които в последните години безусловно заразиха младежта на Бургас и района. Резултатите от аутопсията демонстрират, че младият мъж умрял поради сърдечна непълнота. Това обаче може да е породено от използването на така наречен чайове, споделиха експерти.

Младежът, който получил прякора си още като дребен, защото външно приличал на съветски жител, бил един от обещаващите танцьори в Бургас, взимал участия в надпревари, както и в улични перформънси. Той бе заровен ден след кончината си, а доста от приятелите му по този начин и не схванаха какво се е случило с него, до момента в който не беше прекомерно късно.

Семейството и околните му са потънали в печал след кончината на младия бургазлия. Те не стопират да споделят тъгата си в обществените мрежи.

" Какъвто и да беше, колкото и да сме се карали, ще запазя най-хубавото от теб и ще те запазя вечно в сърцето си ", написа брат му във фейсбук.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР