Иван Иванов, който преряза гърлото на 11-годишната Никол в Меден

...
Иван Иванов, който преряза гърлото на 11-годишната Никол в Меден
Коментари Харесай

Ексклузивно: Уби ученичката Никол в Меден рудник, днес е на свобода!

Иван Иванов, който преряза гърлото на 11-годишната Никол в " Меден рудник ", към този момент е на независимост, алармираха читатели на Burgas24.bg .

Жестокото ликвидиране потресе Бургас в края на август 2017-а. Тялото на 11-годишното момиче бе намерено в локва кръв в асансьор в блок 108 в най-големия жилищен комплекс в града. Нападателят й – тогава 15-годишният Иван, бе арестуван в дома му на 21 август – ден след кървавото нахлуване.

Според информацията, с която Burgas24.bg се снабди, на 13 януари 2022 килърът на Никол е изискал предварително освобождение, което е било отказано от Окръжен съд  - Бургас. Тогава е имал да излежава още година и 16 дни в пандиза, които към днешна дата към този момент са изтекли.

В края на септември 2018-а Бургаският областен съд признава Иван за отговорен за умишленото ликвидиране на ученичката Никол. Наложено му бе наказване  от 8 години затвор при първичен общ тежим, като се приспадна времето, в което е бил в ареста. Семейството му бе задължено да заплати 150 хиляди лева кръвнина на майката на убитото момиче. През март 2019-а присъдата бе доказана от Апелативния съд в Бургас. Няколко месеца по-късно – през ноември 2019-а, Върховният касационен съд  понижи периода на наложеното наказване на 6 години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР