Иван Иванов, който бе набеден за побойник и в следствие

...
Иван Иванов, който бе набеден за побойник и в следствие
Коментари Харесай

Иван Иванов ще съди БСП- Варна за набеждаване

Иван Иванов, който бе наклеветен за хулиган и в резултат на което БСП-Варна сне доверието си от него, отхвърля отправните към него обвинявания.

" Във връзка с публикуваната позиция на Градския съвет на Българска социалистическа партия - Варна декларирам следното: до този миг нито един проверяващ орган, институция или партиен орган не ме е потърсил по отношение на проблема с ръководителя на БСП-Долни Чифлик Валентин Вълчев . Категоричен съм, че не съм имал непосредствен контакт с Вълчев от близо година, камо ли да съм имал физическа разпра с него ", се показва в негова позиция.
 БСП-Варна смъква доверието си от народен представител хулиган Иван Д. Иванов
БСП-Варна смъква доверието си от народен представител хулиган Иван Д. Иванов

Свързват го с побоя над ръководителя на Оценка за съвместимост Долни Чифлик - Валентин Вълчев

" Бързата реакция на някои партийни функционери с въпросната декларация демонстрира, че задачата са вътрешнопартийни дивиденти поради идното съвещание на регионалния съвет на партията, а не откриване на обективната истина. Заявявам подготвеност да спомагам на всички органи истината за коментирания случай да бъде разкрита ", добавя той.

Иванов отхвърля обвиняванията, че е работил срещу партийния интерес и дефинира тези изказвания като неистина. " Комично е да бъда упрекван в това от градския ръководител Борислав Гуцанов, който намерено избра друга кандидатура за кмет на последните локални избори, вместо определената от Българска социалистическа партия . Нещо повече, повече от година Борислав Гуцанов е със свалено политическо доверие от Изпълнителното бюро на Народно събрание на Българска социалистическа партия, защото все още няма решение, което да го е отменило ", показва още Иван Иванов. Ще подхваща всички законови дейности против тези погрешни обстоятелства и условия изложени в позицията на Горско стопанство на Българска социалистическа партия водещи до състав на закононарушение - набеждаване, заканва се той.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР