Иван Илиев обясни защо не е помогнал на майката, а

...
Иван Илиев обясни защо не е помогнал на майката, а
Коментари Харесай

От Осанна до Разпни го: Проговори мъжът, снимал умиращат...

Иван Илиев изясни за какво не е оказал помощ на майката, а е снимал какво се разиграва на рецепцията

Редица въпроси провокира трагичният случай с умиращата пред очите на детето си 43-годишна жена във фоайето на Спешно приемно поделение във Враца.

Защо мъжът, снимал клипа - Иван Илиев, живее сред благодарността на околните и упреците в обществените мрежи. Можел ли е да направи друго, вместо да снима?

Как в същите обществени мрежи се одобряват жестовете на решилите да оказват помощ на осиротялото дете и фамилията му? Има ли още какво да кажат протестиращите?

" Може би е могло да оказа помощ някак, само че като чух, че се случва нещо неправилно, се възмутих и започнах да фотографирам с телефона си”. Това описа в ефира на NOVA Иван Илиев – мъжът, който е снимал умиращата 43-годишната жена в Спешното във Враца.



" Ако не се дава гласност на такива неща и те не стигат до медиите, това щеше да бъде следващият потулен случай”, сподели Мая Методиева, която е админ на " Facebook " платформа, където се събират дарения за детето на умрялата жена.
Свързани вести Здравният министър за умрялата във Враца: Не е трябвало да ѝ желаят персонална карта Шефът на здравната комисия: Трагедията във Враца е изолирана грешка
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР