Иван Христанов, Николай Кючуков и Иван Манев. Снимка: Искра.бг Опознавателна среща

...
Иван Христанов, Николай Кючуков и Иван Манев. Снимка: Искра.бг
Опознавателна среща
Коментари Харесай

ПП „Единение“ проведе ползотворна среща с бургазлии и гости от други градове

Иван Христанов, Николай Кючуков и Иван Манев. Снимка: Искра.бг

Опознавателна среща сред членове на и жители на Бургас се състоя нощес в в Експозиционен център „ Флора “.

В нея взеха участие съпредседателите Иван Христанов и Иван Манев , регионалният координатор на партията за област Бургас Стефан Петров , общинският координатор за община Бургас Николай Кючуков и други членове.

Христанов и Манев показаха пред бургазлии целите на партията , свързани с националната еднаквост , земята и суверенитета, като съществени стълбове на българската държавност и общество. Присъстващите имаха опция да се включат в отворена полемика и останаха удовлетворени от разговора, както и от мощната заключителна тирада на Иван Христанов. 

Той съобщи, че е извънредно удовлетворен от това по какъв начин минава обиколката по градове до този миг. 

„ Навсякъде или имаме построени структури, или успяхме да сложим основите на нови. Това, което е извънредно значимо и вдъхновяващо, е голямата сила на хората, с които се срещаме. Ние виждаме предпочитание за достоверна работа и хора, които желаят да работят за хората, а не такива, които желаят да се присламчат към някоя партия, с цел да извлекат персонални и парични ползи “. 

Николай Кючуков съобщи, че на локално равнище партията има над 30 съидейника в Бургас , които работят интензивно и са разграничени на 10 комисии, като екология, спорт, обучение и опазване на здравето.

„ Всяка една от тях има разнообразни проблеми, по които работят членове на партията и съидейници. По този метод целим да бъдат открити верните решения за всяка една задача. За нас е значимо да забележим по какъв начин мисли гражданското общество “. 

Инициативата на „ Единение “ в Бургас е удостоверение за устрема на партията към реализация на съответни дейности и политики, ориентирани към подобряването на живота на българите. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР