Иван Христанов – депутат от Продължаваме промяната“ публикува видео във

...
Иван Христанов – депутат от Продължаваме промяната“ публикува видео във
Коментари Харесай

Христанов от „Промяната“ разочарован от всички политически лидери

Иван Христанов – народен представител от „ Продължаваме промяната “ разгласява видео във фейсбук профила си. Във видеото той приказва за разочарованието си от всички политически водачи и за потребност от такива, които „ могат да основават обединителни дела “.

„ Последните заявления, изчетени от политическите сили от трибуната, демонстрираха тази некадърност да бъде чут гласът на елементарния българин – на селото и на града. Какво е бъдещето оттук насетне? Имаме потребност от политически водачи, които могат да основават обединителни дела. Каузи, които да бъдат чути от целия народ и да привлекат неговата сила. Аз обричам бъдещето си на този политически диалог и на българската фантазия. И ви апелирам да го създадем дружно “, декларира Христанов.

„ Дневник “ потърси Христанов с въпроси дали се отделя от „ Продължаваме промяната “ и загатва за основаване на нова партия. Той сподели, че на този стадий не може да разяснява.

Христанов е част от Националния съвет на „ Продължаваме промяната “. В кабинета „ Петков “ той беше зам.-министър на земеделието и измежду най-активните по тематиката за контрола на пункта „ Капитан Андреево “ на границата с Турция.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР