Иван Гюров (ВрИД Кмет на Община Разлог) награди победителите и

...
Иван Гюров (ВрИД Кмет на Община Разлог) награди победителите и
Коментари Харесай

Наградиха победителите и участниците във фотоконкурса „Красотата на Разлог“

Иван Гюров (ВрИД Кмет на Община Разлог) награди спечелилите и участниците във фотоконкурса „ Красотата на Разлог “, проведен за втора поредна година от Община Разлог във връзка 111 години от Освобождението на планинското градче.
В тазгодишното издание на състезанието, Голямата „ Награда на Кмета “ завоюва Радост Усева, която получи най-висока оценка за неповторимия кадър на прибиращо се към фермата стадо овце, в покрайнините на Разлог.

С единогласие умело жури, в областта на фотографията, дружно с управлението на Община Разлог, присъди I-во място на Красимир Велков - за пресъздаване атмосферата от Пролетен шампионат на тежковозни коне. С Диплом за второ място бе отличен фрагментът на Георги Тошков, пленяващ окото с хубостта на храм в село Баня, а призовата тройка добави Радостина Бачева - с кадър от “Бачево чества ”.

Надя Алуминова впечатли Facebook-аудиторията със своята фотография на Националната гвардейска част и тяхното присъединяване в събитията, отдадени на годишнина от експлоадирането на Илинденско-Преображенско-Кръстовденското въстание. С безапелационна преднина още през цялото време, Алуминова зае I място в категория “Награда на публиката ”, оставяйки след себе си Александър Страхилов, създател на фотография “Хоризонти ” - категория “Лицата на Разлог. С съвсем 400 лайкове Мария Топалова справедливо застана на трето място в същата категория, представяйки спокойна, уютна и красива фотография на своето отечество - Горно Драглище.

В състезанието за фотоси, снимани на територията на община Разлог, присъединяване взеха 20 фотографи от цялата страна, които демонстрираха хубостта на забележителностите, природата и Лицата на Разлог през своя обектив, и справедливо получиха “Диплом за присъединяване ” и предметни награди от уредниците.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР