Иван Гойчев е назначен за зам.-кмет по дигитализация в Столичната

...
Иван Гойчев е назначен за зам.-кмет по дигитализация в Столичната
Коментари Харесай

София вече има зам.-кмет по дигитализацията

Иван Гойчев е назначен за зам.-кмет по цифровизация в Столичната община, оповестяват от общината.

Дигитализацията на София ще способства за осъществяването на няколко от основните управнически цели - бистрота на администрацията, улеснено прилагане за екипите и жителите.

В новата си роля на заместник-кмет по дигитализацията Иван Гойчев има вяра, че може да помогне с управническия си и действен опит и дружно с сътрудниците си от Столичната община да продължат развиването на града в интерес на жителите с все по-ефективни системи и автоматизирани услуги.

Иван Гойчев има над 20 години опит в развиването на софтуерни решения за финансовата, самолетната, строителната и облачните промишлености, които сполучливо се развиват като открити интернационалните компании.

Бил е и управител в " Амазон AWS ", където води екипи на три континента. Бил е основен софтуерен шеф на " КоБилдър ", норвежка компания с напълно български софтуерен екип за развиването на световна платформа за продан на структурирани данни в строителните планове за по-зелена строителна промишленост.

В свободното си време създава на доброволни начала " Подкрепи.бг " – транспарантна open-source дарителска платформа, която всички доброволци дружно могат да усъвършенстват и развиват.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР