Иван Главчев, по-известен и като Ванко 1, е един от

...
Иван Главчев, по-известен и като Ванко 1, е един от
Коментари Харесай

Ванко 1: Съдя България в Страсбург заради незаконната конфис...

Иван Главчев, по-известен и като Ванко 1, е един от паметните рапъри в България от началото на новия век. По-известен е обаче с това, че през 2003 година е задържан по обвиняване в сводничество, проведен незаконен трафик и нелегално владеене на оръжие.

Няколко години по-късно обаче е пуснат поради признатата в Народното събрание корекция " Ванко 1 “, която се счита, че е препоръчана от Татяна Дончева и Мая Манолова. Ето какво сподели пловдивчанинът в шоуто на Цитиридис по btv.

" В момента развъртвам бизнес с денонощни магазини. Определям се като турбо гъзар. За някои може да съм рапър, за други-бивш пандизчия, за трети като рапър. А в Америка, да вземем за пример, всичко това е влиятелно. Ако се бях родил там, несъмнено щях да съм мултимилионер. "

" Затворите на Запад са доста по-качествени от нашите като улеснения. Поправката " Ванко 1 “ няма какво да кажа, това е едно божествено съвпадане, което се случи с мен, обикновено е да се възползвам. Неудобно ми е, че непрекъснато атакуват Татяна Дончева поради тази корекция. Аз даже не я познавам. Тази корекция е един юридически проблем. "

" Хотелът в Пловдив, който бе иззет от страната, не се води на мое име. Той е благосъстоятелност на компания, която е юридическо лице. Името Иван Главчев не попада като притежател на този хотел. Но осъждам страната в Страсбург поради непозволена конфискация на хотела ".

" Никога не сън се оплаквал от мизерните условия в пандизите. Бил съм в 20 квадрата с 20 индивида и всички сме били единствено на една кофа. Само аз си знам през какво съм минал през този живот. "

" Искам да напиша книга за моя живот, където ще рзкажа за същинския ми сят и през какво съм минал. Дъщеря ми учи " Психология " в Пловдивския университет. Възлагам й огромни очаквания. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР