Иван Гешев заяви, че ще съди за клевета министъра на

...
Иван Гешев заяви, че ще съди за клевета министъра на
Коментари Харесай

Иван Гешев ще съди за клевета правосъдния министър и Емануил Йорданов

Иван Гешев съобщи, че ще съди за клюка министъра на правораздаването Атанас Славов и някогашния вътрешен министър Емануил Йорданов.

В обява във Facebook Гешев написа, че се води " гневна медийна офанзива " против него и партията му " Граждански блок ". Причината - обвързването му с Пепи Еврото, случая " Осемте джуджета " и Мартин Божанов - Нотариуса.

По-рано през днешния ден , че Петър Петров - Еврото е бил освободен от служба като следовател по времето, когато Иван Гешев беше основен прокурор.

" Той беше освободен от служба, получи си 20 заплати и в действителност той заобикаля дисциплинарната отговорност тогава, когато водеща фигура във Висш съдебен съвет беше Гешев. Когато Гешев си разменя реплики с някогашния си заместител, първо би трябвало да опише нещо за дисциплинарното произвеждане на Петров и по-късно да каже по какъв начин е работил със Сарафов и за какво тогава Сарафов не е бил неприятен, а в този момент внезапно стана неприятен и го е имало на фотоси (с Пепи Еврото пред ресторанта " Осемте джуджета " - бел. ред.) ", сподели Йорданов.

В друго телевизионно изявление правосъдният министър Атанас Славов непосредствено съобщи, че " връзката сред Гешев и кръговете към Нотариуса и Петьо Еврото е очевидна ".

Именно поради тези изказвания някогашният основен прокурор счита да даде Йорданов и Славов на съд:

" Заявявам, че ще предам на съд за клюка Емануил Йорданов и министъра на правораздаването Атанас Славов, както и че ще направя същото и с всеки идващ измамник. Въпреки, че за Славов не знам дали може да осъзнава свойството и знамението на осъщественото от него, поради събитието, че съобщи, че съм Господ. Очаквам неговата вменяемост да бъде изследвана, посредством съдебно- психиатрична експертиза в хода на правосъдното произвеждане ", написа Иван Гешев.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР