Иван Гешев привлече вниманието върху себе си с това, което

...
Иван Гешев привлече вниманието върху себе си с това, което
Коментари Харесай

Гешев на Рожен: Отказвам се от охраната си от НСО

Иван Гешев притегли вниманието върху себе си с това, което сподели.

Бившият основен прокурор Иван Гешев е участвал на церемонията по повдигането българския трикольор на Рожен. Това излиза наяве от негови изявления в профила му във Facebook.

" Съборът на Рожен продължава, както и моите срещи с хората. Всички те желаят правдивост и по-добър живот в България. Тази цел е и моя цел Никой да не се съмнява, че ще я реализира ", написа Гешев.

В предишен пост в обществената мрежа той написа: " Българското знаме се издигна на 111 метра в Рожен. Високо над Родопите - за благополучие и наслада на всички родолюбци. Нека националният ни байрак послужи за обединяване в името на Отечеството и в никакъв случай да не се употребява за следващото безсмислено разцепление. Да си спомним, че сме били и отново можем да бъдем велика нация. Съединението прави силата не е просто лозунг - това е заръка, завещана ни от нашите предшественици. Да живее България! ".

" Днес взех решение да се откажа от назначената ми защита от НСО. Смятам, че държавният запас не би трябвало да бъде употребен за застраховане на персоналната ми сигурност, защото към този момент не съм основен прокурор. Благодаря на чиновниците от НСО за тяхната отдаденост и професионализъм ", написа по-късно Гешев, представен и от novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР