Иван Гешев отговори на думите на Бойко Борисов, който по-рано

...
Иван Гешев отговори на думите на Бойко Борисов, който по-рано
Коментари Харесай

Гешев изригна срещу Бойко: Влизал в политиката на негов гръб? Че той беше премиер на гърба на Тато

Иван Гешев отговори на думите на Бойко Борисов, който по-рано съобщи, че някогашният основен прокурор „ желае да влезе в политиката на негов тил ". 

„ В последните 2-3 седмици за следващ път някой, който желае да прави политическа партия, стартира да се занимава с Бойко Борисов, нарушавайки и служебните си задължения. Очевидно е, че Гешев потегли да прави партия, нападайки мен и Кирил Петков, с цел да дискредитира тези имена, тъй като му пречат на политическия план ”, сподели пред публицисти лдерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Днес Борисов споделил, че съм желал да вляза в политиката на негов тил. Борисов обича да упреква другите в нещата, които прави - приказва за Движение за права и свободи, а неговото настоящо държавно управление е с поддръжката на Движение за права и свободи.

Борисов влезе в политиката на гърба на Живков и на царя, по тази причина си мисли, че всички други са като него. Аз съм тръгнал от най-ниското ходило и съм вървял нагоре с труд и честност. В България има голям брой почтени и честни хора, излъгани от политически измамници.

#ВремеЕдаИзметемПолитическияБоклук ", написа във Фейсбук някогашният основен прокурор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР