Иван Гешев обяви, че създава гражданско движение Справедливост за България“.

...
Иван Гешев обяви, че създава гражданско движение Справедливост за България“.
Коментари Харесай

Гешев ще прави консервативно-патриотично движение „Справедливост за България“

Иван Гешев разгласи, че основава гражданско придвижване „ Справедливост за България “. Освободеният от Висш съдебен съвет основен прокурор направи през днешния ден живо лъчение през собствен фейсбук профил и добави, че придвижването ще бъде консервативно-патриотично, написа Tribune.

По време на излъчването студиото, в което Гешев говореше, остана без ток и се наложи излъчването през камера да бъде прекратено и да се премине към телефон. След възобновяване на връзката Гешев разяснява, че го осветяват с телефони и заподозря, че това е провокация.

„ Все още не съм освободен като прокурор, само че когато това се случи, незабавно ще пристъпя към действителни дейности за влизане в политиката “, разясни Гешев.

„ Сдружението ще бъде гражданско, родолюбиво, учредено на християнската нравственос и българските обичайни фамилни полезности. Смятам, когато бъде призната оставката ми, да застанем дружно с всички, които споделят паниката за бъдещето на България, дружно в името на консервативните ни полезности. Истински национализъм под мотото „ Бог, Отечество, Семейство “, сподели Гешев.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР