Иван Гешев не е в този списък. Моята критика към

...
Иван Гешев не е в този списък. Моята критика към
Коментари Харесай

Петков: Обществото очаква оставката на Иван Гешев

Иван Гешев не е в този лист. Моята рецензия към основния прокурор и тази на Продължаваме промяната е, че ние сме удовлетворени от него като осъществена активност. Цялото общество би се радвало да получи оставка. Това сподели министър председателят след разпита в прокуратурата.

По думите му информацията, която е споделил на разпита е била същата, която е обсъждана с основния прокурор Гешев по време на срещата им.

Надявам се че когато министър-председателят внася данни, Прокуратурата ще даде повече от себе си. Разделението на управляващите е нещо, на което доста държа и почитам. Фокусирам върху това че обществото чака правдивост, имаме въпросителни дали това се е случвало досега. Днес сме на 55-ия ден, имаме много дейности, добави Петков.

Петков разяснява, че до момента страната ни не е имала министър-председател, който да е изказвал всички тези имена.

Действаме напред и чакаме институциите също да си правят работата. Трябва да забележим, че справедливостта е реализирана. Очаквам от Прокуратурата да си правят работата и да се занимават с проблеми свързани с корупция и други евентуални закононарушения, сподели още министър председателят.

Петков добави, че обществото ни е заинересовано по тази причина прокуратурата би трябвало да си прави работата.

Премиерът изясни, че е на разпита са участвали двама прокурори и един човек, който правел списък.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР