Иван Гешев е първият главен прокурор, който е работил като

...
Иван Гешев е първият главен прокурор, който е работил като
Коментари Харесай

Доц. Гълъбов с различна версия за скандала Радев - Гешев

Иван Гешев е първият основен прокурор, който е работил като прокурор. Важното тук е, да забележим една прокуратура, която е по-решителна, която повдигна обвинявания и, когато не е сигурна, че ще реализира присъда.

Повече прокурори би трябвало да рискуват. Българските жители постоянно би трябвало да знаят, че има съд. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия политологът доцент Антоний Гълъбов във връзка абсурда сред прокуратурата и президентството във връзка изтегли записи от разследващи средства.

По думите му производството не е било против президента. "Прокуратурата не може да проверява президента. Няма конфликт на институции, няма и междуличностен конфликт. Хората го възприемат като изострен звук и недоразумение сред двама души. Имаме една амбициозна позиция от страна на президента и толкоз ", съобщи политологът.

Според него към този момент сме имали сходна обстановка с настояването за импийчмънт при втория мандат на президента Първанов. "Президентът Радев се пробва да се показа като жертва, доста се оправдавам, само че той е държавен глава, а не жертва ", безапелационен е Гълъбов.

"Това, което ме тормози при президентът е, че откакто обезсмисли отлагателното несъгласие, в този момент е на път да обезсмисли и Консултативния съвет. Той го употребява да стартира вижданията си ", разяснява политологът.

По думите му би трябвало да се прекратят опитите да бъдат плашени хората - както се прави с тематиката за здравето им.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР