Иван Георгиев поема управлението на дирекция Администрация и финанси в

...
Иван Георгиев поема управлението на дирекция Администрация и финанси в
Коментари Харесай

Иван Георгиев е новият финансов директор на Kaufland България

Иван Георгиев поема ръководството на дирекция " Администрация и финанси " в Kaufland България и става член на Управителния съвет на компанията, считано от 1 декември 2020 година. Той ще дава отговор за стратегическото ръководство и развиването на финансовата, административната и софтуерната активност на комерсиалната верига в страната. Чрез ръководената от него дирекция Kaufland България ще продължи да интегрира новаторски софтуерни решения в своите процеси и да цифровизира огромна част от тях.

Дирекция " Администрация и финанси " има значима стратегическа роля в структурата на Kaufland България. Тя включва направленията " Данъци ", " Право и сходство ", " Контролинг ", " Счетоводство ", " Организация Администрация и финанси ", Информационни технологии " и " Клиентски мениджмънт и проверка ". Иван Георгиев поема позицията от досегашния административно-финансов шеф Михаил Петров, който оглавяваше дирекцията през цялото време на активността на Kaufland в България. Компанията благодари на Михаил Петров за неговия извънреден принос за развиването на комерсиалната верига и нейната административно-финансова активност в страната.

Иван Георгиев има дълготраен опит в бранша за съвременна търговия. Част е от екипа на Kaufland България от 15 години, през които ръководи редица национални и интернационалните планове и е отговарял директно за всички процеси и системи в дирекция " Администрация и финанси ". През 2016 застава отпред на новооткритата софтуерна компания Kaufland Service IT HUB, която създава новаторски софтуерни решения за цялата група Schwarz, от която е част Kaufland.

Иван Георгиев има магистърска степен по " Финанси ", добита от Университета за национално и международно стопанство. Владее немски и британски език.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР