Иван Гарабитов е добре познат лечител. Той е особено популярен

...
Иван Гарабитов е добре познат лечител. Той е особено популярен
Коментари Харесай

Лечителят Иван Гарабитов: Ако спазвате тези 5 простички правила и болестите ще бягат от вас

Иван Гарабитов е добре прочут врач. Той е изключително известен и почитан измежду хората, които избират различната пред актуалната съвременна медицина. След като ни сподели техниката за неповторим лечителен масаж против какви ли не заболявания, Гарабитов усърдно дефинира и петте наложителни правила за здраво здраве. Ето какво да вършиме, с цел да не боледувате:
1. Правилно дишане
Задължително, само и единствено през носа. Забравете за дишането през устата, тъй като то води до дефицит на задоволително О2 в мозъка. Всичко положително за нашето тяло стартира от дишането. Над 90% от хората обаче не умеят да дишат вярно. Клетката живее с О2 и вода. Ние вършим дишания единствено с 5% от потенциала на дробовете си.

Така се нарушава имунната система и обмяната на веществата. Най-важното е, че посредством вярното дишане се възвръща психическото положение и се отстранява стресът. Заради него отпада имунната отбрана, нарушава се обмяната на веществата, получава се дискомфорт, човек става нервозен и вътрешно под напрежение. Така значимите органи, като сърцето, черният дроб и бъбреците не си правят работата и хората пълнеят. 80 на 100 тялото диша посредством кожата, чиито пори са запушени, тъй като не изхвърляме токсините от организма. Да се поучим от шерпите в Хималаите, които изкачват 10-хилядниците без кислороден уред и носят багажа на алпинистите. Да не би те да имат повече дробове или сърца от естествените хора? Не, просто са се научили да дишат вярно.

2. Правилно мислене
Всички отрицателни мисли и качества, които се показват в неприятни мисли – завист, злоба и така нататък – са нездравословни за здравето и унищожават вътрешните му органи.
3. Силата на водата
Тя е толкоз значима и лечебна, колкото и нездравословна. Всъщност, тя може да ни служи и за лекарство, и да бъде наш главен зложелател. Вода не би трябвало да се пие преди и след хранене. Хубаво е сред последното и първото пиянство на вода и храненето да има разлика от най-малко 45 минути.

Също, нездравословно е да пиете вода и по време на храна, тъй като тя стопира метаболизма, забавя го, а в доста случаи даже поврежда стомаха, тъй като изкуствено и ненужно основава в допълнение количество стомашни сокове.
4. Правилно хранене
Не единствено нездравословната храна, само че и нездравословния метод по отношение на храната въобще ни разболява. Дори да се храним с верните артикули, в случай че не ги вземаме в умерени и рационални количества, рано или късно ще влошим положението на общото си здраве. Също, нездравословно е да не се храним прекомерно дълго време. Сега разбирате за какво е толкоз значима закуската, нали?
5. Силата на физическата интензивност
Спортът би трябвало да е толкоз, колкото може да поеме тялото, тъй като в случай че не е тренирано и загрято, то може да прегрее и даже да бъде засегнато.
Забележка: Тази публикация е с извънредно осведомителна цел. Преди да употребявате каквито и да е средства от националната медицина, се консултирайте със своя доктор!Руски топлечител разкрива по какъв начин да поправяме ДНК, с цел да сме в идеална формаБолестите се явяват като разследване от нашите мисли, страсти и държание
Наталия Бегачева е притежател на…Nov 16 2018vijti.com

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР