Иван Ениманев е новият главен архитект на община Русе до

...
Иван Ениманев е новият главен архитект на община Русе до
Коментари Харесай

Русе има нов главен архитект до провеждане на конкурс

Иван Ениманев е новият основен проектант на община Русе до осъществяване на конкурс за заемане на длъжтнстта, оповестиха от кметството.

До момента този пост краткотрайно се заемаше от арх.Весела Иванова след напускането на някогашния основен проектант Живка Бучуковска.

Ениманев има магистърска степен като поземлен инженер в Русенския университет. Дипломира се и като проектант във Варненския свободен университет " Черноризец Храбър ".

От общинската администрация осведомят, че Иван Ениманев е бил архитект на индустриални и на голям брой еднофамилни и многофамилни жилищни здания. Част е и от проектантските колективи за главен ремонт, реституция и възобновяване на религиозни сгради-паметници на културата. Участва в експонирането, социализацията и акомодацията на обекти в националния историко-архитектурен резерват " Никополис пъкъл Иструм ".

" Основна мотивация в работата на арх. Ениманев е възраждането на архитектурния образ на " Малката Виена ", поддържането на богатото й културно завещание и доближаването му до съвременността ", декларират от кметството в Русе.

Арх. Ениманев има опит на тази служба, защото преди този момент беше основен проектант на Община Сливо поле, отбелязва rusemedia.com. Син е на ръководителя на Русенската стопанска камара проф. Красимир Ениманев.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР