Иван е диагностициран с една от най-лошите форми на остра

...
Иван е диагностициран с една от най-лошите форми на остра
Коментари Харесай

Бащата на 8 годишно момиче търси помощ в борба с коварна болест

Иван е диагностициран с една от най-лошите форми на остра миелоидна левкемия. След несполучлив първи опит за индукционна химиотерапия в България беше изместен в болница в Лондон, където по-късно съумя да влезе в ремисия и след това да изкара стадий на консолидационна химиотерапия. Предстои му трансплантация на стволови кафези и по-късно, в случай че всичко е наред, година доста скъпа таргетна терапия с инхибитори.
В момента върви акция за събиране на средства за трансплантацията. Можете да прочете повече за нея тук. Там е и мястото, където бихте могли да извършите дарението. Общата стойност на всички лечения и медикаменти се чака да доближи над 250 000 евро.
" Иван има 8-годишна щерка Моника, която доста желае да помогне на баща си като направи машина на времето, с цел да може той да е още веднъж здрав, само че за жалост не съумява да открие нужните елементи за машината в Интернет. Надяваме се, че с общи старания ще съберем нужната сума, с цел да ѝ покажем, че хубавите неща са освен в предишното, само че и в бъдещето! ", се споделя в уеб страницата, разгласен за помощ мъжа.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР