Иван Добчев за пореден път се изказа неласкаво за най-прочутата

...
Иван Добчев за пореден път се изказа неласкаво за най-прочутата
Коментари Харесай

Добчев срещу ученичката си Мария Бакалова: Влязла в блудкавия филм на някакъв смешник

Иван Добчев за следващ път се изрече неласкаво за най-прочутата си ученичка Мария Бакалова. Режисьорът даде изявление за БНР от фестивала " Варненско лято " по случай премиерата на неговата автобиографична книга " Автопортрет в огледалото на сцената ". А за Мария чухме огромна вест при започване на тази седмица - че се снима във кино лентата на Marvel " Пазители на галактиката " дружно със звезди като Крис Прат, Брадли Купър, Вин Дизел, Силвестър Сталоун...

Помолен да направи равносметка на педагогическата си активност - над 30 години, през които е извел седем класа в НАТФИЗ, той съобщи надменно: " Някои от тях се разпиляха, попиляха, отидоха под дърво и камък, в Холивуд дори имаше... "

Логично последва въпрос на репортерката за Бакалова и той продължи: " Това е на ниска цена триумф, с нещо на ниска цена. И аз доста ги вардя от това и съм яростен постоянно, когато някой по толкоз на ниска цена метод - разхвърляйки се, събличайки се - печели известност, печели награди. Това за мен не е същинско. Тя има качества и можеше да стане доста сериозна актриса, трагична актриса. А стана нещо като поп звезда. "

" Аз съм бил под дърво и камък, поставял съм и в Америка, и във Франция, и в Германия. Признанието не се изчерпва с такива евтини наградки и триумфи. То е ти в действителност там да правиш и хората в действителност да стартират да споделят - " еей, вижте в България какви неща имат, какви неща знаят, по какъв начин си развиват гения ". Това е по-важно за мен, в сравнение с това, че тя е влезнала в блудкавия филм на някакъв, който се прави на палячо, и нещо са съумели да скандализират ", добави Добчев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР