Иван Динев Георгиев, както е цялото име на рапъра Устата,

...
Иван Динев Георгиев, както е цялото име на рапъра Устата,
Коментари Харесай

БРУТАЛНА ГАВРА! В Северна Македония искат главата на Устата заради песента, че са българи и нямат държава

Иван Динев Георгиев, както е цялото име на рапъра Устата, се изгаври по нечовечен метод с Република Северна Македония и народа й, заради което сега е най-мразената персона там. Има даже закани за главата му.

Устата засегна най-болните места на македонското схващане. А точно произхода, историята и местоположението. Той рапира, че македонците носят българска кръв, че цар Самуил е цар на България, а не на РСМ, както и че в действителност Северна Македония не е страна, а единствено територия.

В македонския парламент мислят да внесат недоволство чак в Страсбург поради песента на Устата. Според тях са накърнени националните им горделивост, еднаквост и история.

Парчето на Устата идва малко след огромния скандал на границата с РСМ, когато бяха задържани трима българи и бе пребит някогашен народен представител от „ Възраждане “.

Както е добре известно, омразата на народа в РСМ е в резултат на над половин век агитация. Враждата обаче ескалира най-вече през последните години, когато РСМ пожела да влезе в Европейски Съюз.

Доскоро само България я спираше. Въпреки националното изменничество, което стори българският парламент преди половин година, когато одобри „ Френското предложение “, това не спря омразата към България и българите. Ето за какво се постанова песни като тази на Устата да напомнят истината на македонците.

Чуйте с ушите си по какъв начин се изгаври с тях!



Източник: Crimesbg.com
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР