Иван Динев – Устата подава сигнал до ДАНС и МВнР

...
Иван Динев – Устата подава сигнал до ДАНС и МВнР
Коментари Харесай

Устата подава сигнал до ДАНС и МВнР заради заплахите за живота му от граждани на РСМ

Иван Динев – Устата подава сигнал до ДАНС и Министерство на външните работи поради заканите за живота му след дебюта на новата му ария, отдадена на историята на Македнония.
Прочетете още
Преди дни музикантът пусна новата си ария „ Урок по история на Македония ”, с която разбуни духовете в Република Северна Македония. Той получи и стотици закани за живота си в профилите си в обществените мрежи от жители на РСМ.

„ Консултирах се с мои другари адвокати. Те ме посъветваха да отида първо в районното ръководство, по този начин и направих. Това се оказа изцяло безсмислено за човек в моето състояние, защото въпросите, които ми зададоха бяха неуместни. Обясних, че получавам заканите в профила си във Facebook, откакто разгледаха профилите, установяваха, че евентуално са подправени. Дори профилите да са подправени, зад тях стои същински човек ”, изясни той пред Нова.

След като схваща, че в районното не могат да му оказват помощ с този проблем, рапърът взема решение да се обърне към по-високостоящи структури.

„ Като актьор би трябвало да бъда под закрилата на свободата на словото. Абсурдно е да получавам закани по тази причина, че съм изразил гражданска позиция, която е подкрепена с исторически обстоятелства. Не знам дали това е интернационален проблем, само че през днешния ден ще внеса сигнал към ДАНС, както и към Министерство на външните работи ”, съобщи рапърът.

Той описа, че доста българи са му предложили персонална защита, както и бягство от страната, до момента в който казусът се размине, само че той твърдо отхвърля да се подаде на провокациите.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР