Иван Димов - съветник на министъра на външните работи, изнесе

...
Иван Димов - съветник на министъра на външните работи, изнесе
Коментари Харесай

От МвНР с информацияа дали има български граждани в камиона-ковчег

Иван Димов - консултант на министъра на външните работи, изнесе последна информациая за камиона-ковчег по Нова тв:

``
реклама

" Камионът е регистриран на 19 юни 2017 г  във Варна към фирма " Утрешни придвижвания през днешния ден " ЕООД, на 20 юни напуща страната и повече не е засечен на територията на България.

Към момента към момента не е доказана самоличността на жертвите, английската полиция провежда следователи, само че идентифицирането ще отнеме време.

Нямаме информация дали има български жители измежду починалите. Камионът след 2017 не е минавал през територията на страната и нямаме сигнали българи да издирват близките си там. 

Маршрутът е бил от Дъблин до Уелс, контейнерът обаче е отпътувал от Белгия, той е влезнал през обичаен маршрут и е бил претрупан във влекача.

Властите правят периодически инспекции. В такива контейнери температурата пада до -25 градуса, достъпът до пресен въздух и светлина е нулев. Всички можем да допускаме какво се е случило. Не се знае какъв брой време е стоял на място този резервоар и какъв брой път е минал.

Към момента данните от английската полиция са за трафик на хора. Наричат се търговци на гибел. Жертвите на трафик са над 2 500 всяка година.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: