Иван Демерджиев има информация, че от редиците на МВР кандидат-премиерът

...
Иван Демерджиев има информация, че от редиците на МВР кандидат-премиерът
Коментари Харесай

Иван Демерджиев няма да приеме покана да остане вътрешен министър в кабинет на Габровски

Иван Демерджиев има информация, че от редиците на Министерство на вътрешните работи кандидат-премиерът Николай Габровски търси вътрешен министър.

Самият той обаче не е получавал покана, а и акцентира, че не би приел.

Демерджиев обясни, че в редиците " несъмнено е имало предложения ", само че доколкото знае те не са признати.

Обърквам се какво се случва на българо-турската граница. Дали пускаме гладко мигранти да минават, или се отнасяме по някакъв безчовечен метод с тях. Едната теза е, че против 50 лева може умерено да се мине границата, а другата - „ вършим осем или девет опита несполучливи и стрелят по нас”. Истината не е нито в едното, нито в другото. Инцидентът беше разследван от комисия, която излезе със умозаключение, че изстрел, създаден от българска територия към турската няма ", разяснява той следствията на интернационалните медии, свързани с отношението на граничните ни управляващи.

По случая със починалия край Елхово Петър Бъчваров, той сподели:

„ Докладите на нашите служби сочеха, че изцяло допустимо е зад всичко това да стоят други незаконни групи. В момента се ревизира дали не стои доста по-сериозен трафикантски канал зад това, което се случи на границата. Разследват се версии за нещо по-сериозно, което стои зад случая. Двамата овчари не са просто овчари, категорично”, е мнението му.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР