Иван Булкин е обавен за Super Model Universe 2020, а

...
Иван Булкин е обавен за Super Model Universe 2020, а
Коментари Харесай

Аполонът от "Игри на волята": Красив, сериозно обвързан и какво го свързва с Николета Лозанова

Иван Булкин е обавен за " Super Model Universe 2020 ", а аргументите да победи конкуренцията в това съревнование... са повече от явни и няма потребност да ги описваме в допълнение. Иван потвърди обаче, че има и други качества, с които смяташе да се бори за огромната премия в трети сезон на " Игри на волята " по NOVA.

Е, за жал той отпадна и нямаше опцията да бъде аскет и да се " отстрелва " всеки различен участник, който губи някоя борба. В тази роля в този момент следим Симеон, който се оправя чудесно, само че е реалност, че Булкин сподели в конкуренцията също много мощ, която щеше да му свърши работа, в случай че беше останал в шоуто.

Аполон, както му споделяха водещите в " Игри на волята ", тренира 13 години лека атклетика в дисциплината спринт 60, 100 и 200 метра и не е пропуснал до момента нито едно държавно състезание. Има голям брой награди и оценки от надпреварите, а поради " Игри на волята " месеци преди да влезе в шоуто трансформирал метода си на трениране и минал на нов хранителен режим, с цел да отслабне. 

          View this post on Instagram                      

A post shared by

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР