Иван Бонжолов и Стефан Славков започнаха новия сезон в турнирите

...
Иван Бонжолов и Стефан Славков започнаха новия сезон в турнирите
Коментари Харесай

Бонжолов и Славков спечелиха първия турнир от Beach Volley Mania 2018

Иван Бонжолов и Стефан Славков започнаха новия сезон в шампионатите по плажен волейбол от Beach Volley Mania по този начин, както приключиха и остарелия - с шампионска купа. Също както и предходната година, двамата победиха във финала Красимир Василев и Ивайло Иванов. И с цел да е цялостно повторението, Бонжолов и Славков още веднъж направиха поврат в решителния мач. Този път те се постановиха с 2:1 (14:21, 21:17, 15:13).
Финалът се игра при сложни условия поради дъжда в София. Иванов и Василев изиграха мощно първия гейм и завоюваха безапелационно. След това обаче Бонжолов и Славков се подвигнаха и направиха шампионския си поврат. След серия мощни мачове бронзовите медали заслужиха Петър Куленски и Онур Кара.

При дамите сестрите Рая и Вили Ценови стъпиха на върха. Във финала те завоюваха с 2:0 (21:11, 21:18) против Ивелина Аврамова и Павлина Дачева. Бронзовите оценки са за Йоана Калфинова и Ирена Симеонова.
Сега вниманието се насочва към гвоздея в стратегия на Beach Volley Mania - шампионатът Sport Pass Cup Gradin, който ще се организира от 29 юни до 1 юли в къмпинг Градина. Записването към този момент е намерено и продължава до 25 юни. Турнирът е открит и няма ограничаване за статута на състезателите. Предвиден е и награден фонд по отношение на броя на участниците.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР