Иван Белишки, който е син на кмета на Панагюрище Никола

...
Иван Белишки, който е син на кмета на Панагюрище Никола
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Ето кой запали руското знаме - син на кмет от ГЕРБ

Иван Белишки, който е наследник на кмета на Панагюрище Никола Белишки и изтъкнат млад деятел на ГЕРБ, е индивидът, който възпламени съветското знаме на шествието слещу кървавата експанзия на Путин в Украйна през вчерашния ден.

Мъжът самичък се похвали с дейностите си и получи полугласна поддръжка от видни протестъри като Манол Глишев, въпреки и с половин уста поради партийната си принаджежност. Все отново измежду участвалите в демонстрацията се наложи мнението, че шествието против Путин би трябвало да е " естествено обединяване на десните сили ".

Миналата година Белишки-младши беше изправен пред съд, откакто атакува юноша на 17 септември след спор за паркиране в Панагюрище. Тогава кметският наследник, който към този момент живее в София, нанася удар с железен бокс по друго момче на общинския пазар в града.

Това надалеч не е първият допир на младия Белишки с правораздаването в България.

Както към този момент ви споменахме – през юли 2019 година той бе арестуван за търговия в нета с антики, а след това пуснат под гаранция от 2000 лв.. Тогава той беше сниман със скрита камера по какъв начин върти противозаконната си търговия.

След близо 8 часа претърсвания в жилището му на столичната улица " Нишава " №34, вътре бяха открити културни полезности, револвер, както и други оръжия.

Преди два месеца пък Белишки беше задържащ откакто опустоши с колата няколко коли в центъра на Панагюрище, вряза се във витрина, след което се укри от органите на реда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР