Иван Бандаловски е уверен, че Берое може и да победи

...
Иван Бандаловски е уверен, че Берое може и да победи
Коментари Харесай

Бандаловски: Левски не е в най-доброто си състояние, можем да бием на Герена

Иван Бандаловски е убеден, че Берое може и да победи Левски на "Георги Аспарухов ". Опитният защитник е измежду основните футболисти за старозагорци, а за "Преди кръга " по DIEMA SPORT показа своите упования от петъчния дуел.

"Аз съм експерт, бил съм младеж на Левски, в ЦСКА имам много години като експерт, почитам Левски и ЦСКА. В Левски съм станал футболист. Винаги, когато играя на Герена или Армията има някакво възприятие, въпреки всичко там съм играл. "

Относно триумфа над Черно море след 2 месеца без победа, Бандаловски разяснява: "6 мача нямахме победа, беше тежко. Черно море е един от най-коравите тимове в България, беше доста значимо с цел да останем борбата за четвърто място. "

"Играем всеки мач за победа. В тази шестица всеки може да победи всеки. Левски си е Левски, само че ние имаме своята стойност и отиваме там за победа. Който вземе повече точки от грандовете, ще има преимущество. Имаме квалитет, Левски не е в най-хубавото си положение. Имаме късмет да вземем нещо на Герена. "

Бандаловски си спомни и за един трагичен мач против Левски, в който бе основно настоящо лице - баражът за Европа с Верея преди 2 години, когато едвам след дузпи "сините " стигнаха до квотата. "Една дузпа не ни доближи да отидем в Европа. Хубави мемоари са това. На Герена и преди съм имал положителни мемоари, една победа в последното дерби на клубния стадион. "

Защитникът си спомни и за обстановката, в която отпи от кенче бира, хвърлено от почитателите на Левски: "Това са занимателните неща от футбола. Беше радостна преживелица, би трябвало да има и радостни случки във футбола. Така съм го почувствал, по този начин съм го направил. Така го почувствах, цялостен мач скандираха неприятни думи против мен. Ако в този момент стане по този начин, не знам по какъв начин ще отвръщам. "

А мисли ли за нов тим през идващия сезон? "е желая да разясня в този момент. Имам още 7 мача, имам контракт до 10 юни. След това ще забележим какво ще стане. Интерес има от няколко места. Сега съм футболист на Берое, може да остана тук, може да отида другаде. Да сме живи и здрави, ще забележим. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР